View Single Post
Staro 24.08.2011., 09:10   #3409
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ja sam takodjer jedan od zadovoljnih korisnika SGS2.
Dugo sam vagao izmedju njega i Sensationa. Sve se svelo na bolji ekran/ manja tezina/ vise RAMa protiv vece rezolucije/ boljeg sucelja/ boljeg dizajna.

Na kraju sam probao Sensation u T-Coma i ukupan dojam je bio blijed. Nije me odusevio. Otisao sam u VIP i uzeo SGS2.
Ono sto mi se ne svidja kod Samsunga je iPhone-like tipka i opcenito furanje na iphone, unlock screen (koji je uzas, zar nisu mogli nista bolje smisliti), i home ekran koji je na krajnje lijevoj strani. Ne Desireu i Optimusu2X sam navikao da mi home screen bude uvijek centralni a ostala dva/cetiri/sest screenova budu sa strana, tako da su mi lijevo i desno od home screena najvaznije stvari do kojih dolazim jednim swipeom. Ovako imam samo jedan screen koji dostupan jednim swipeom.

BTW, imao sam HTC Desire prije. Vidim da dosta ljudi kudi taj mob ali ja sam bio prezadovoljan. Odavno nisam bio opcenito zadovoljniji sa nekim mobom do tada kao sto sam bio sa Desireom. Skripuckanje, los zvucnik i ostale stvari kod mene uistinu nisu postojale.S obzirom da sam prije toga koristio samo Nokie i da su zadnji modeli bili katastrofa sto se tice izrade, kvalitete zvucnika itd. onda mozda nije ni cudno sto sam se odusevio Desireom.
Otisao je u zasluzenu mirovinu (citaj: prodan je ).

I jos jedna stvar: Kamera kod N8 jos nije nadmasena, ni u jednog Androida dosad. Mozemo razglabati o zastarjelom OSu i ostalim stvarima ali kamera je cudo. Ona je bila jedan od malo razloga sto sam uopce imao N8.