Citiraj:
Autor buljo
Ako dobijemo barcu idem na tekmu 
|
Dobiti Barcu u LP dok rivali idu u bankrot da bi s njihovom drugom momčadi odigrali prijateljsku..
Neprocjenjivo
Ma neki od top klubova koje se isplati gledat će sigurno doći
Citiraj:
IMHO za igru i state of mind su krivi novinari i žuti tisak koji je već nakon prve tekme stavio dinamo u LP a 90 još visi u zraku, a ljudi kakvi jesmo (igrači) su isto tako pristupili.
|
Da, mahom su ih već svi digli u nebesa. Ali po meni više je kriv Dinamov ''lako ćemo'' pristup, nije prvi put da im se tako nešto događa.
Citiraj:
Badelj, izgledao je kao nikak, jedino su kelava!, vida!, tonel i sammir nešto pokazali, ostali ne baš. Ruki da smo ispali je za spalit na lomači.
Ok možeš fulat 2 prilike ali 3 jebemu pa nisi igrač od 15 godina...
|
Badelj katastrofa. Da sam ja izašao na teren umjesto njega teško da bi mogao lošije odigrati.
Obrana je bila dobra. Jest da se griješilo (kao Cufre kod drugog gola), ali to je uglavnom zato što im vezni red i napad nisu tokom cijele utakmice dali više od dvije minute predaha...
Napadači su zakazali, Ruki je promašio nemoguće tri puta, a Bećo se isto nije proslavio. Krstanović u ono malo vremena što je ušao nije uspio dobiti ni jedan zračni duel.
Kovačić i Šitum su dobro odigrali ono malo vremena što su dobili.
Kelavi svaka čast, onaj zicer prije kraja... Smrzo sam se...
Citiraj:
Najbolje je zaboravit ovu tekmu i uživat što imamo klub iz HR koji igra LP
|
Istina. Uostalom, da nije bilo Vrsaljkove gluposti, o ničem od ovog sad vjerojatno ne bi pričali.