View Single Post
Staro 24.08.2011., 03:45   #3407
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Ovo sa zvučnikom stoji, to je stvarno katastrofa, ne kuzim, jel se nemoze ubacit neki normalan zvučnik, za mob od 500€? Izgleda da nisu u stanju to napravit.
Kad bi počeo sad nabrajt sta me sve smeta/živcira kod Sensationa, post bi bio kao tvoja dva

Ali gledajuci tvoju usporedbu, ispada da je htc najlosiji brand za pametne telefone. Ali 100 ljudi 100 ćudi.
Konkreno, neka moja uvjerenje mi jednostavno ne dopustaju da ikad postenm vlasnik elđi mobitela, ili bilo čega na čemu pise elđi.

SE mi je katastrofa, ona njihova plastična kućista, kao da ih je radio lokalni Albanac u vlastitoj poslastičarnici.

Samsung mi je preplastičan/lagan/nevujeljiv/ruzan.

Tak da mi je tu ostao samo htc sa svojim mana u vidu losijih displaya, koma zvuka, škrtosti samog branda. Sensation mi je napravljen kak spada, lijepo izgleda, udoban je u ruci, cijelo kućiste je aluminijsko i cijelo kućiste je promjenjimo.

Sve je stvar osobnih afiniteta, ali kad bi uzeo sve dobre starne od ovih uređaja i integrirao ih u jedan, e onda bi dobili The telefon Ovako svi moramo zivjet sa pojedinim nedostatcima svojih telefona
To sto si napisao potpuno stoji,ne volim se previse mijesati u vizualne ukuse. Sve sto sam opisao tice se tehnickih karakteristika,mana i vrlina uredjaja koji su nama dostupni. Sto se nedostataka tice,meni je ipak bitniji GSM signal od WIFI signala, recimo reza kod Sensationa naspram superamoleda s nizom rezom kod SGS2, iskreno,svejedno mi je, tj. ta karakteristika mi nije previse bitna za odabir uredjaja. Nekome jest.
Sto se usporedbe tice,nisam ju ja izmislio. Pogledaj reakcije na telefone po internetu,
Preplasticno,prealbanski ili pogresno uvjerenje o LG-ju je opet stvar ukusa i razmisljanja.
Imam ja i za neke druge uredjaje poneku kritiku,s obzirom na cijenu,recimo Samsung Galaxy Ace. 5mpx solidne kvalitete lece,predobar osjecaj u ruci, i odlican zvuk je sve sto vrijedi u tih 1700 kn. 256rama,stari CPU i po meni los LCD ipak ne vrijede toliko. Za taj novac je recimo Wildfire S bolji. Ili Defy jos bolji. Ali necemo sad dublje

Samo jos da nesto napomenem: LG je jedan od najmanje kvarljivih brandova sto se mobitela tice. Premalo je zastupljen kod nas zbog naseg mentaliteta, sto se i vidi po nacinu odabira telefona. Ali kao sto rece,100 ljudi 100 cudi.
spawn je offline