Citiraj:
Autor trouble
Kad netko POKUŠAVA doć do lopte,automatski razvija reakciju obrambenog igrača(ili njih više) da tog istog igrača spriječe u nastojanju da isti stigne do lopte.
|
ahahahahah, ovo je jedno od najsmješnijih tumačenja
Pazi ovo, ide Villa prema frikin' Cuellaru i to također izaziva određenu (drugačiju) reakciju nego kad ide Negredo.

Hoće li Cuellar sjest i plakat i pustit gol Villi?
Miguel
mora, htjeo nehtjeo zagraditi tu loptu išao ovaj na njega ili ne
Mislim da ovi ljudi pametniji od mene i tebe nisu psiholozi da ubrajaju kako će branič reagirati na određenu situaciju u kojoj se našao
Mladi Miguel ulazi u igru u 30.oj minuti pred punim Emiratima, trese se od treme, dali publika utječe na njega i dali će golovi vrijediti? Normalno da hoće.
Kužim ja što ti želiš reći, i opet sve što si rekao ide protiv (opet moram spomenuti) pasivnog ofsajda.
Igrač (obrambeni u ovom slučaju) mora igrati dok sudac ne svira drugačije. Neće on stati i drugačije se ponašati jer on zna da je netko u ofsadju nadajući se da će sudac svirati.
Platio je danak neiskustvu, ipak ima 17 godina.
Kažeš da je utjecao na igru tako da je ovome promjenio reakciju - je onu stvar.
Ako pogledaš gol opet vidjet češ da se sve odigralo u 2 sekunde nije ni mogao utjecati, tko zna jel ga Miguel uopće i vidio.
Pa nije ga Suarez ganjao 20 metara da ovaj paniči, ovaj je iduće sekunde ispucao loptu u Ramseya.