Morat cu mozda potaknut raspravu ali svaka rasprava je dobrodosla.
Naime vec treca generacija sam u obitelji koja zivi za Dinamo, otac je jedan od najvecih navijaca u gradu.
Surova stvarnost je ta da je UEFA promjenila pravila da manji klubovi mogu igrat LP jer si im dosta prigovarali zbog toga, da je ostao stari sustav natjecanja Dinamo nebi prismrdio LP jos barem 12g.
Citam takoder ovdje da je Mamic najzasluzniji za to sto Dinamo igra LP, sto je Dinamo "obnovio" stadion, sto Dinamo ima igrace.
Pitam ja vas: 200mil € utrosenog novca u stadion? (otislo Mamicu i Bandicu), 100mil€ prihoda od igraca (otislo Mamicu), kupovalje polovnih igraca (do ove sezone niti jedno pravo pojacanje)!
Sto tocno Mamic radi za klub?
Takoder na vase upise o stadionu bez "huligana", dolazite na stadion sa djecom, uzivate u atmosferi.
Gospodo draga, zasto na utakmice HNL-a dolazi samo 1500ljudi? Gdje ste tada gospodo draga, takoder nema huligana, sa djecom se moze pogledati utakmica.
Rijeka, Osijek, Cibalija, Varteks su manje interesantni protivnici od Neftchija, Helsinkija, Malmoa?
Sramota je gospodo draga koja se naziva navijacima da je Dinamo trenutno 8 (osmi!) klub po broju gledatelja u HNL-u, ispred njega su Lučko(!), Karlovac, Lokomotiva(!).
Dali pravi navijac ne zeli platiti za voljeni klub 20-30kn za kartu?
Vise mi se gade "navijaci" koji zele besplatno karte, kobasice, dresove, poklone fuckaju na povoljan rezultat voljenog kluba, nego navijaci koji su izdvojili 300kn za godisnju kartu (2000) i napravili nekoliko gluposti iz ljubavi, koji su potrosili ustedevine za odlazak na gostovanja daleka i po nekoliko tisuca kilometara.
Ionako je svejedno dali ce novac biti potrosen na kaznu ili ce ga mamic pospremiti u dzep.
Gospodo navijaci sa djecom, tzv. kunaši
Hocete li pomoci svom klubu sa kupovinom godisnjih karata i tako pogurati klub da moze uspjesno krasti...ovaj funkcionirati?
Pomalo licemjerno, zar ne?
U temama se zalimo kako nam razne trgovine krse zakon jer nam robu ne zele zamjeniti i pokusavaju se izvuci, a kada netko izvlaci milione preko nasih leda u svoj dzep tada nam to ne smeta.
da nebi bilo OT, cestitam iskrenim navijacima i igracima ulazak u LP!