View Single Post
Staro 23.08.2011., 21:44   #1235
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor rokoko Pregled postova
pozdrav. ponovo se dogodilo jedna vrsta lopovluka od strane t-coma. zanima me dali ja imam "ustavno pravo" il kako god bi se to reklo, koristit maxadsl korisnicko ime koje imam u zagrebu na nekom drugom mjestu gdje je maxadsl prikljucak,npr otoku (prezime je na oba prikljucka isto).naime, cim sam bio u mogucnosti spojit se na internet ovdje na otoku, ukucao sam u modem korisnicko ime iz zg-a(gdje je flat) te sam se bez problema spojio...i danas nakon 10 dana idem slucajno ponovo u postavke modema i skuzim da su valjda oni vratili postavke na korisnicko ime koje je tu spojeno i oprali me za 21gb prometa
Mozes ti username koristiti bilo gdje ima fizičke ADSL usluge. Ovo što ti je u routeru vraćeno staro korisničko ime, vjerojatno ti se router bio resetirao ili je bio nekakav nestanak struje pa je sustav automatski povukao korisničko ime koje je registrirano na tom broju telefona. Samo nazovi SZK i zamoli ih da ti iz tog sustava maknu to korisničko ime, tako da ako ti se ponovno router resetira da ne povuče automatski ovo korisničko ime.

A gle što se tiče što su te "oprali" za 21GB, to je djelomično i tvoja krivica što nisi provjeravao koje ti je korisničko ime uneseno u router.