Citiraj:
Autor ShebY
Evo pročito sam par prvih i zadnjih stranica teme i ovaj quote gore, jutros sam napuhao 1.0 (0.9 nakon oduzimanja tolerancije za grešku aparata) i oduzeta vozačka na 3 dana, dobio dva papira jedan za podići vozačku drugi je zapisnik. Sad po gore rečenom mene sljedi kazna od 1000kn i dali kakvi bodovi ili oduzimanje? Mladi sam vozač dali su drugčiji uvijeti za mene? Na ovom zapisniku nepiše ništa za kaznu iznos itd. dali se žalim na to odma ili čekam pismo kući pa se na to žalim?
|
Prošle godine isto tako. 1.08 promila, dobio sam 1000kn kazne i 80kn nekih troškova (još su me testirali na droge s onom nekom lizalicom koja se stavi ispod jezika, hvala bogu pa nisam u tom điru od srednje škole). Dobio sam zapisnik na licu mjesta, i uplatnice. Sutradan otišao platiti. Vozačka na 3 dana oduzeta. Za bodove nemam pojma, nisu mi ništa rekli. Nisam se htio žaliti na kaznu. Lega mi je u Osijeku prešao preko crvenog na pješačkom, i dobio 300kn kazne. Žalio se sutkinji koja ga je isprdala i na kraju je dobio 500kn kazne