View Single Post
Staro 22.08.2011., 00:57   #772
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor priest Pregled postova
Pozz, prije par dana san ima prometnu, prevelika brzina, izgubia kontrolu i auto je sad totalka. Ima san susret sa 2 zida i nevjerojatnu količinu sriće jer san proša praktički bez ozljeda.Sad šta se tiče okolnosti: auto glasi na mene, iman dozvolu, ovo mi je prvi prekršaj. to je bilo u 2 u noći, u gradu, ograničenje 30-40 ja san sigurno 100 iša. Tragova kočenja nema, kod očevida nzn šta su točno radili, čuja san da po udaru mogu odredit brzinu, logično je da pola auta ne fali radi 60 km/h... alkotest je pokaza 0,46, s time da su mi u bolnici izvadili krv i tražili urin. još jedna nesrića je šta san 2 dana prije zapalia... policajca san 3 puta pita zašto krv i urin, reka je samo radi testa na alkohol. student san, neman stalna primanja, živin s materon, i tu večer san bia vrhunski debil, sad je gotovo, izvuka san pouku a zanimaju me posljedice. Jel mi može neko okvirno reć šta bi moga očekivat?
Ako te oderu novcano zali se, na vozacku i bodove neces moci utjecat ali na novcanu kaznu da...ako nisi kaznjavan budes jos super prosao
Zmaj000 je offline   Reply With Quote