View Single Post
Staro 21.08.2011., 17:02   #8
PhysoTronic
Registered User

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor housel Pregled postova
Zato što cod4 nije cod2 i sa većim brojem fps-a nećeš letjeti i sl. sranja a i zato što više/manje ne možeš slati više od 100paketa u sekundi te ne možeš refreshati vezu sa serverom više od 30 puta u sekundi.
Više od 125 fpsa je samo za hvalisanje i nešto što u nekoj drugoj igri možda i ima smisla no u cod4 nema.
Tako i tako ne "vidiš" više od 60fps-a, taman pola onoga što ti je "pila" sposobna prikazati u najgoroj situaciji (mnogo dima, ljudi, nedjelja popodne, pretrpana veza itd.)
BTW ako već briješ na warove i sl., onda bi si trebao sam izmjeniti config kako ti odgovara.
Stavi si na vagu- lijepa grafika i smooth gameplay vs. ružna grafika i zakucanih 250fps-a.
Prednost tvoje "pile" od kompa je to šti si ovo sve što sam naveo možeš na bilo kojoj rezi napraviti. Za MP u cod4 ti ne treba ništa jače od 4870 za 1080p rezu
ne znaci meni puno tih 250, nego mene hebe to sto znam da imam odlican komp, a ne mogu imat 250 u smoku xD da imam neku kantu nikom nista kao sto sam i imo... ne moze, ne moze, ok idemo dalje... ali zasto nece? dal je nesto do hardwara ili greska u programu :S

evo uzo sam yitch 3 cfg, i isto masovan drop fps-a u smoku
PhysoTronic je offline   Reply With Quote