Citiraj:
Autor Nikky
Svaki put kad čujem ovakvu priću / situaciju "onda neš tamo švrljao po nekim papirima nekih 20 sec, pitao me jel imam za platit odmah sad xxxx kn, ja reko ne i rekao mi je doviđenja" lagano popizdim. Uopće nije bitno jel postoji prekršaj i kakav.
Treba im zakonom naredit da ti daju jednu kopiju toga šta su načrčkali da znaš precizno za šta te terete.
|
Ma da, napisat će nešto izmišljeno.......
Vjerojatno bi mu bilo lakše da je jednu kaznu naplatio u kešu, manje papira, a ovako pošto ima više prekršaja bit će objedinjeni na jednom papiru koji će stići na adresu, NIJE dužan ti dati nikakav papir kad je u pitanju više prekršaja, pa čak i kad je jedan u pitanju, tko zna možda je potrošio cijeli blok prekšajnih naloga na razne idiote, pa nema više papira za izdavati
U ovakvom slučaju bi prekršaje koji su napravljeni s predumišljajem-kao ne zna da nesmije voziti prejaki auto- trebalo kazniti duplo, dok recimo pojas koji stvarmo možeš zaboraviti vezati kazniti manje-makar sjedanjem u auto bi to trebalo biti prvo na pameti
Inače te je trebao murjak radi kw isključiti iz prometa dok auto ne preuzme netko tko smije ga zakonski voziti
Al ne kužim, sub/ned je noć, murje ima po u priči, ja bi se s dva pojasa vezao, potez rukom ili platiti 500 kn, hmmmmm........teška dilema
Kad dobiješ doma čestitku, lagano napiši kratak sastavak da si svjestan svega, ne poričeš ništa ali da moliš da ti se smanji kazna pošto npr. moraš pesa doma hraniti s skupim Pedigreom ili nekaj slično