21.08.2011., 14:44
|
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Autor extacod
Jutros oko 4 sata vraćao se doma iz Jaruna i tamo malo dalje od Save stoji murja i mene zaustavi jer nisam bio vezan, tj ni suputnici koji su bili samnom, uglavnom dobio sam 1000kn kaznu jer nesmijem auto vozit jer ima previše konja i ovima je oprostio za pojase i meni još nadodao gratis 500kn, ja reko dobro, pozvao me da dođem do njihovog auta da pušem pita me prije naravno jel sam kaj pio ja reko ne, niti kapi (stvarno nisam pio), kaže mi dobro i pospremi onaj alkotest i to i onda neš tamo švrljao po nekim papirima nekih 20 sec, pitao me jel imam za platit odmah sad 1500kn, ja reko ne i rekao mi je doviđenja i budite sretni što ste kažnjeni samo s 1500kn, ja reko ok i otišao. Inače ovo je prvi put da su me zaustavili i ne znam sad kak ide procedura, ali što nebi trebao dobiti neki dokument, potvrdu ili slično da sam zaustavljen i da sam dobio kaznu, niti sam tamo išta morao potpisati i slično, znam da kad je jednom frenda zaustavila policija znam da je dobio neku potvrdu i da je morao neš potpisati, sad ne znam stvarno na kraju jel me lik to samo scimao ili kaj ili će mi doći doma fino razglednica od njih s kaznom od 1500kn
|
Klasična situacija kad si trebal drotu nekaj dat da ništa ne piše 
3 ili 4 ljudi u autu nije vezalo pojas i previše konja...nema se tu kaj pričat.
Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1
Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
|
|
|