Citiraj:
Originally posted by Bubba
Jako lijepo. Zahvaljujem! Izgleda da ce ipak biti taj Stacker, kuciste je stvarno golemo i jako dobro koncipirano. Kako si zadovoljan tisinom ventilatora?
|
Ovo su specifikacije fanova :
Code:
120 x 120 x 25 mm Front Fan (intake) 1200RPM 16.4 dBA
120 x 120 x 25 mm Rear Fan (exhaust) 1200RPM 16.4 dBA
80 x 80 x 25 mm Top Fan (intake) 1800RPM 23.8dBA
Sve skupa se lagano čuju ali sam ih ja spojio preko aerogate tako da kad ih smanjim na minimum postanu doslovno nečujni .Osim toga na kavezu za diskove postoji rupičasti lim sa unutrašnje strane koji sam vrlo jednostavno skinuo (originalno je predviđeno da se tu može ugradit floopy ) jer je strujanje zraka pri prolasku kroz rupice proizvodilo lagano zviždanje a ovako zrak slobodnije struji.
Jedini 'minus' do sad sam imao sa ugradnjom grafičke.Naime ATI x700 ima dualhead izlaze (VGA i DVI) tako raspoređene da grafička nije mogla sjesti do kraja jer je otvor pozadi na kučištu bio za 2 mm prekratak.To sam lako riješio sa turpijicom ali eto moglo je i bez toga...Vido sam na CM frumu da su još neki imali takvih problema ali to ovisi i o ploči i o grafičkoj tako da nije pravilo.
Sve u svemu prezadovoljan sam !
BIOS ,speedfan,everest,sandra32 i ostali mi prijavlljuju tako niske temperature da mi nitko jednostavno ne vjeruje kad im kažem
(pogledaj ovaj post) i objašnjavaju mi da mi senzor na ploči ne valja .Možda su u pravu ali kad gledaš ovog 'monstruma' ispred sebe nekako ti sve ima smisla...