Citiraj:
Autor creativo91
Ovo mi zvući nevjerojatno čak i na granicama paranormalnog. Vjerojatno nešto nije bilo valjano kod tvog sistema, koja ti je to točno igra tako trzala na 1440x900 sa 460GTX i na koliko si držao procesor?
Mislim da jedan Q6600 na 3.0Ghz i 460GTX rade u 99% igara jako dobro čak i na full-hd rezi, jedino gdje se ta grafa stvarno oznoji su Crysis 2 i Battlefield Bad Company 2.
Krivo si shvatio moj post, kupio si odličnu grafu i jednog dana ako ćeš raditi obnovu konfiguracije imaš jako dobar temelj barem što se tiće grafičke.
Na rezoluciji 1680x1050 460GTX 1GB bi trebala pružiti barem još par godina ugodnog igranja sa visokim postavkama. 
|
hehe ma znam ja da je grafa super i sve,kupio sam ju s ciljem da se mogu na rezi 1600 igrat na full detaljima bez trzanja,na ovoj radeonki na 1600 rezi kada poključujem razno razne detalje nije baš bajno igranje u pojedinim igrama...nego sam se malo izbediro jer sam čitao po netu da je nekima s tom grafom i procem kao moj proc bottleneck,zapravo jedni tvrde da je,drugi da nije.
ako je tako kako ti kažeš ja i više nego zadovoljan jer kao što sam rekao monitor od ovoga veći mi ne treba