View Single Post
Staro 27.02.2005., 13:17   #32
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
'

U ovo se mora ubaciti i rastavljanje nemoguce teskih stvari pa onda ostajanje u takvom stanju po mjesec dana i vise do prvog sklapanja.

U oSnOvNoJ jedan ZX48 (samostalne osnove ucenja elektronike) Otišla štampa...

Gomila raznoraznih trafoa (to je bilo osjetljivo ko...) za 8-bitnike.

Zbog neispravnih molexa...ohoho HD-a, po raznim masinama i kod raznih ljudi. Nekoliko žrtava je palo za razne modifikacije (Walkmani,pojacala,konzola...)

2x1 Carver i Apogee Ribon (zvucnicke jedinice) trebalo mi je 2 mjeseca da odgonetnem kako da u magnetski sandwich ponovo ubacim Mylar foliju Najgore uzrujavanje ikad vezano za tehniku.

EIII sampler ... u nervozi zbog brzine sam od gomile izlaza puknuo
Jack u krivi ulaz (Analog I/O) i puf !!! Rekalibriranje filtera je trajalo 3 dana bez gasenja (pametna masina sa dijagnostikom)

Rastavljanje master keyboarda (synth) za kojeg mi je toplo bilo preporuceno da se ni u ludilu u to ne upustam jer je bio nocna mora za sastavljanje i samim serviserima. Nekoliko dana mucenja samo zato sto mi je upala mala iglica za šivanje medju tipke

50 kila na stolu me je uzasavalo kako to sve sloziti nazad, kad je svaki dio bio na milimetar vezan za drugi, uzas! Od ovakvih stvari se gubi razum.

Gomila A/V opreme krajem 80-ih, koje sam na brzinu uzeo od prijatelja glumeci über servisera Sve se to sredilo, samo je trajalo živaca dok se ucilo na vlastitim greskama.

Par modema od groma... vecinom Courieri nazalost
(zasto to nisam zastitio da danasnjeg dana nemam pojma?)

Jedna Panasonic video konzola = nocna mora

Kamera koja je pala u more

9110 Nokia koja je pala sa 10 metara.

Ma dosta...
Visage je offline   Reply With Quote