Citiraj:
Autor SRV
Meni je sve stekalo na 1440x900, ali je moguce da ce zapravo bolje radit na visoj rezoluciji. Graficka bude bolje iskoristena.
|
Ovo mi zvući nevjerojatno čak i na granicama paranormalnog. Vjerojatno nešto nije bilo valjano kod tvog sistema, koja ti je to točno igra tako trzala na 1440x900 sa 460GTX i na koliko si držao procesor?
Mislim da jedan Q6600 na 3.0Ghz i 460GTX rade u 99% igara jako dobro čak i na full-hd rezi, jedino gdje se ta grafa stvarno oznoji su Crysis 2 i Battlefield Bad Company 2.
Citiraj:
Autor slavonac90
nije ni meni to baš razumljivo,može biti jedino da grafička ne pruža maksimum svoj,ali ne može raditi na boljoj kartici lošije nešto osim ako je neispravna...
a vidim da jedan forumaš vamo ima quad kao moj na 3.8 i grafu gtx 560 Ti koja je jača od hawkice koju sam ja uzeo,tako da ako njemu sve radi dobro trebalo bi i meni.
|
Krivo si shvatio moj post, kupio si odličnu grafu i jednog dana ako ćeš raditi obnovu konfiguracije imaš jako dobar temelj barem što se tiće grafičke.
Na rezoluciji 1680x1050 460GTX 1GB bi trebala pružiti barem još par godina ugodnog igranja sa visokim postavkama.