View Single Post
Staro 19.08.2011., 15:03   #1198
Racker_CRO
Silent killer
Moj komp

Racker_CRO's Avatar

Datum registracije: May 2006
Moje iskustvo katastrofa s njima! Dvojica rade tamo koliko znam i zadnji put me tip nazove da imaju dva od tri artikla i da dođem iza 17h po ta dva ako hoću a treći bude drugi dan poslije 11. Kak mi nije bilo usput s posla kažem da budem drugi dan navratio pod pauzom.
Drugi dan mi se javi drugi tip i veli da ne mogu dolaziti jer ništa od moje robe nije stiglo i da mi nitko nije mogao reći da dođem. Sva sreća da sam prije nazvao jer da mi je to rekao u facu mogao bi pobrat nešto gore od jezikove juhe. Drugim riječima potrošio bi gorivo i vrijeme bez veze. Samo mi nije jasno ako rade samo dvojica da jedan može reći totalno različitu stvar od drugoga, pa sjede na 1m razmaka.

Osim toga, komunikacija je na razini trogodišnjeg djeteta, cijelo vrijeme razgovora tip gleda u tipkovnicu ili pod (pitao sam ga za garanciju, nekakve specifikacije, bla nebitno). Pismena komunikacija još gora, odgovaraju samo jednom riječi bez obrazloženja, preporuke....

Iskreno radije dam nekoliko kuna više u dućanu gdje rade školovani i kulturni ljudi i znaju se ophoditi sa drugim ljudima.
Znam da je ovo webshop ali manje više svaki IT dućan ima webshop pa se ne ponašaju kao ovi.

Žao mi je samo što nigdje na webu nema kontakt mail uprave, vlasnika, knjiga žalbe!

Case: ThermalTake Shark VA7000BWA -> ulaz: 1x120mm BlueLed izlaz: 1x120mm BlueLed

PSU: Corsair CX-750M Modular @ Blazer UPS 600VA

MBO: Gigabyte GA990FXA-D3

CPU: AMD FX 6100 Black Edition @ 3300 MHz -> cooler: Scythe Zipang 2

RAM: 4x 4GB Corsair XMS3 1600MHz

VGA: Sapphire HD7870 2GB GDDR5 GHz Edition

HDD: Patriot Pyro SSD 120GB

HDD: Seagate 1TB SGT-ST1000DM003 SATA 6

DVD±RW: LD DVDRW

DVD±RW: LG BlueRay BE06LU10

I/O units

Monitor: LG 25UM58-P 21:9 IPS LED

Keyboard & Mouse: Logitech MK710