Pozdrav društvo, posjedujem ovaj pmp već cca mjesec dana i relativno sam zadovoljan sa tabletićem, za novce koje sam dao nisam mogao dobiti puno više. Vidim da su ovdje neki imali problema sa upateom firmwarea ali meni je osobno prošlo sve ok, prvi put kad sam ga upalio se sam updateao na 2.1.13 a dok ovo pišem u tijeku je 2.1.14 pa ćemo viditi što se desi kad završi. e sad što se tiče slijedećeg android os-a za ovaj tablet poslao sam im email i dobio slijedeći odgovor:
"Dear Gordan .
Thanks for contacting Prestigio support
We are trying to build stable firmware with 2.2, but the exact issuing date is unknown.
In case if you have any other questions, please do not hesitate to contact us.
With best regards, Alexey.
At 03/08/11 22:28 you wrote:
Hello, my name is Gordan, i come from croatia and own a MultiPad 3084 tablet pc. my question is is there and when a android update coming for my tab pc, and is it going to be 2.2 or 2.3 version. Thank you in advance. Gordan"
eto meni osobno djelovali su dosta korektno i više-manje promptno.
opet bih htio ponoviti da svi koji planiraju kupiti ovaj tablet pc ne očekuju previše, jer za te novce mislim da ne mogu kupiti niti xperiu x8 a kamoli neš ozbiljnije, ali ako planiraju ga koristiti za čitanje e-bookova, surfanje i fejs, te povremeno igrati šah ili connect 4 bit će sasvim zadovoljni.
p.s. i moja preporuka za nabavku stylusa svima koji ga posjeduju, puno je bolje iskustvo korištenja s istim...