Ha gle, Mamić je poslovni čovjek, a Dinamo je njegov izvor prihoda. Ne znam što u biti BBB mogu očekivati. Da bilo koga od tih navijača postaviš na mjesto Mamića, osjetio bi miris love i jbg, sve ode vrit.
I još jedna opaska, da li bi Dinamo prošao (pretpostavimo da je prošao Malmoa) u LP da se nije izmijenio način ždrijeba?
Usudio bi se reći da Mamić nije učinio ništa revolucionarno, on nije dobio dovoljno dobre ponude (dosad) da nekoga proda, a kupio je par jeftinih igrača koji su dobri za loptanje u HNL-u. Sam Krstanović nije loš igrač, ali ne mogu se oteti dojmu da on nema što tražiti u europskim tekmama. Alispahić isto nije loš igrač, ali... nisam vidio pa ne znam.
Što se tiče ovih "navijača za jednu kunu", čuj, situacija je takva da si ljudi jednostavno ne mogu svašta priuštiti. Danas ti i 30kn može puno značiti. Teška su vremena, šparaju se novci i ne možeš više očekivati od našeg standarda. Svi rado da su karte 10kn i da svi idemo na tekme. Opet s druge strane, HNL je takav kakav je - neatraktivan.