View Single Post
Staro 18.08.2011., 14:27   #504
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor prt scr Pregled postova
možda se i koji put bace,ali šta bi trebali? da im ovi realovci trgaju noge a oni ništa
očito si ljubomoran šta je barca najbolja,barca je puno toga napravila i to već dosta dugo traje...a svemu dođe kraj,igrači stare i ekipa se mijenja
Ma nije to ljubomora, već razočaranje. Znaš onaj osjećaj kad dođeš krepan s posla a na telki je finale lige prvaka, to željno iščekuješ i nadaš se dobroj utakmici jer igraju Man UTD i Barca, ono

I tako se uvališ u fotelju, tekma počinje i teče ovako nekako: dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, ah mančester je uzeo loptu, i izgubio, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, dodavanje, da bi na kraju ipak bilo golova, ali većinu vremena je to bilo kilavljenje od igre što mi se uopće ne sviđa. Očekivao sam da će pasti brzi gol, da će se ekipe otvoriti i da će sijevati na sve strane jer jedan Manchester ima bržu igru od Barcelone. Da će biti neke kontre, stative, poneki ofsajd, napetosti između igrača, u biti sve ono što nogomet čini nogometom.

I to je ono što me nervira, svaki put jedno te isto. Zato ne volim gledati tu Barcelonu, predvidljivi su, znaš što će napraviti svaki drugi potez, tekma je dosadna do zla boga i to mi nije lijepo gledati. Ekipe koje su odlične pred tom Barcelonom izgledaju kao djeca, samo zato što im ovi ne daju igrati. A nama gledateljima je nogomet igra. Mi hoćemo gledati igru, a ne da se Barcini igrači dodaju između sebe. To je nešto kao anti bunker nogomet. Mourinho i Guardiola su dvije krajnosti. Mourihno igra svoj obrambeni nogomet prošle sezone kaj je isto grdi ko vrag za gledati, ali bar ima kontre nekakve pa ajde nekako zguraš tih sat i pol. A Guardiola, on uopće ne da igru. Ne da loptu. Ništa. Sorry, ali boring.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz