View Single Post
Staro 18.08.2011., 13:57   #496
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Čitanje s razumijevanjem!!!

Dakle, ja nisam rekao da nemaš pravo razgovarati o tome, već ( bar se ja tako ponašam ) si nebi trebao uzimati za pravo pljuvati nečiju igru i rad, upravo zato što se baviš time, u godinama si ko većina barcinih igrača, a postigao si polufinale kutije šibica, oni su postigli recimo par limenih kanta iz primere i lige prvaka.

Nisam ja ničiji odvjetnik, već samo si mi smješan sa svojim stavovima i postavljanjima, a ubiti ispadnes poprilicno smjesan.

Vidiš, jesam barcin fan, ali sam bio i barcin fan dok je real osvajao, i dok nisu igrali ovako lijep nogomet. No to nema veze sad, jedino si pogrijesio da sam fan PS3-a, jer ne podnosim konzole, vec sam objektivan i realan kao sto si rekao. Samo se njima bavim jer mi je to posao.

Dakle, suma sumarum, smjesno je reci da ekipa koja doslovce razbija sve ostale unazad zadnjih par godina to radi slucajno, i da to nije atraktivno.

Atraktivno nije bilo kad je grcka osvojila pokal, iako nemam nista protiv bunkera ( prvi sam rekao da je inter pod murinjovim vodstvom zasluzeno osvojio ligu prvaka iako su im mnogi prigovarali da igraju bunker, jer onako kako su oni u 2 tekme tada odigrali protiv barce nece vise nitko nikad, a to je recept za barcelonu )

Ali neda mi se vise raspravljat, moram na gablec, gladan sam, pa uskoro doma