Citiraj:
Autor robert7
Do tada, ne pljuj po necem sto nikada nisi, niti neces postici, pa cak niti svjetlosnim godinama biti blizu...
Zivio
|
Prema tome ti ni ne bi smio npr imati pravo uopće razgovarati o tome, jel? Mislim, pa daj nemoj biti takav. Čemu takvi komentari?
Gle, ja imam svoje mišljenje o Barceloni i o njenoj igri. I pljuvat ću po njoj koliko god hoću jer imam na to pravo. A to što su oni u tebi dobili besplatnog odvjetnika, to već nije moj problem.
Naravno da ja to neću postići, jer sam ionako već prestar za sve te igre i natrčavanja, no opet mi je krivo kad današnja mlađarija idealizira klubove.
"To je moja cura i zato je najljepša, pa makar imala tri kvadrata celulita i obješene cice!" Taj tvoj stav mi se ne sviđa, treba biti objektivan i svakom čovjeku/klubu/čemu god reći kaj ga ide. Ti si npr zaljubljenik u PS3 i ne daš nikome reći ništa kontra njega. Također si zaljubljenik u Barcu pa opet ne daš nikome ništa reći.
Ja sam zaljubljenik u Inter još od davnih devedesetih kada su osvojili Kup uefe (vjerojatno se pol vas još nije ni rodilo onda), no znam da igraju užasno, padavičarski, obrambeno i preružno. No, ja ih volim. I ipak sam spreman primiti npr ružan komentar za koji znam da je činjenica. Nemojte biti takve mimoze. Mislim, ko da vas Barca hrani čovječe božji...