Citiraj:
Autor Bubba
Zato sto sam ga isprobao, i u to vrijeme pokazao se kao totalni promasaj obzirom na cijenu. Jedina korist je sama velicina uredjaja, no uz malo promocurnosti, ni to nije problem.
Na kraju krajeva, nakon moje poprilicno objektivne recenzije, provela se i diskusija na forumu u kojoj sam elaborirao sve receno. Cinjenica jest da ti uredjaji jesu smece, samo je pitanje imas li dovoljno novaca i strpljenja za uzivanje istog.
|
a gle, zamijenil sam ga za konfu koja mi je doma skupljala prasinu... tak da za 0 investicije radi ono kaj meni treba... ajde primjedba ide na njihovu 10/100/1000 mreznu... nije to gige vidilo...
slazem se s tim da je dobro slozena x86 masina puno mocnija od nekog tamo SOHO NAS-a. al kad gledam protuvrijednost te konfe koju sam imao, NAS me dosao nekih 1000 kn, nesto malo vise.... a meni veliku ulogu igraju dimenzije i tisina... kad bi mogao slozit masinu (bez diskova) u nekom living-room-friendly kucistu, sa itx plocom i mjestom za bar 4 diska a da je bukom isti ko ovaj NAS (znaci jedan vent), ne bi se libio prodat ovo i slagat... al mene bi samo
kuciste koj mi se svidja, i to uz moddanje za 4 diska, kostalo 700 kn...