View Single Post
Staro 17.08.2011., 22:45   #445
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Gdje su sad oni šabanerosi koji su mi kenjali kako je Malmo jak jer je pobijedio "moćni" Glasgov iz "moćne" škotljanske lige?

Jesam rekao da ovo gazimo kao FAP žabu?

Citiraj:
Autor Nixis Pregled postova
Kakve su ovo gluposti tipa "Dinamo bi dobio i Celtic i Rangers".

Da imalo pratite nogomet ne bi takve stvari pisali,pa Dinamo igra užasno ova pretkola,baš sam s frendovima u kafiću 2. pol gledao protiv Helsinkija,kakva je to završnica to je strašno,onaj Rukavina ima na rubu 16m na lijevoj loptu i ne puca.
Igrači se motaju po terenu ko muhe bez glave,nema baš timske igre,tu i tamo neko individualno zabljesne ali pošto nisu Aguero,nemaju sposobnost da taj prolaz i individualan potez matiraju još boljim passom ili udarcem (primjer je jedan prolazak Leke i slanje lopte skoro preko Južne tribine). Još veća katastrofa je to da su svi oni plaćeni po mjesecu koliko je prosječna godišnja plaća Hrvata.

Dinamu će trebati sreće da prođe Malmo.

I o čemu pričamo što se tiče 1. HNLa? Pa HNL je 70. i neka liga svijeta,mislim da je švedska čak ispred.

Iskreno htio bih da Dinamo ako prođe izvuče Milan onda u tom slučaju plaćam i 100eura za kartu FORZA MILAN!

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline