e zanima me nekaj
kada prebacujem pjesmu(flac) na sky drive koja ima recimo 30mb
kada mi se ona zelena baterija napuni do recimo 28 mb i onda odjednom se prestane puniti , znaci pricekam 10 minuta i nema nikakve promijene i dalje je na 28 da do tih 28 mb se je normalno punila(naravno sporo, prethodno sam to vec napiso, ali se je ipak nekak punila)
i ja onda kada vidim da vec 10 minuta nema pomaka kod punjenja stisnem nastavi da bi ju pohranio na sky drive i pohranim ju
kada tu stvar koju sam pohranio u skydrive downloadam sa skydrive na komp
ona se pojavi u istoj velicini odnosno ima identican broj mb kao i original mada nisam do kraja napunio onu bateriju znaci dosla je do 28 mb a stvar ima 30 mb, i tako sa svakom dalje znaci kada je veci dio sejvan i kada vidim da 10 min nema promjene u mb onda ju pohranim i kada ju downloadam sa skydrivea na komp ima isti broj mb kao i orginal odnosno izvor
e sada sam uzeo jednu stvar kod koje nije doslo do prestanka punjenja one baterije(baterija je ona ko ona ispod youtube videa samo zelena) vec je bilo aktivno punjenje
znaci stvar je imala 25 mb a punjenje je doslo do 10mb i bilo je u tijeku
nju sam iso pohraniti na skydrive,medjutim kada sam klikno na nastavi nista mi se nije pojavilo na skydrive znaci nisam ju mogo pohraniti
neke sam naravno i to mnoge do kraja napunio (kada se zavrsi punjenje ,baterija nestane i pise umjesto baterije broj mb te stvari) i punjenje je bilo ok
a kod nekih bi doslo pretkraj i onda bi stalo jednostavno, recimo bas sam danas pjesmu prebacivo koja ima 23 mb i doslo je do 22 i stalo je punjenje nije se punilo oko pol sata da bi se nakon tih pola sata ipak napunilo do kraja, a vjerojatno da sam odma kada sam skuzio da se vise ne puni pohranio ju pjesma bi se pohranila u orginalnoj velicini bez obzira sto je doslo do 22 a ne 23 mb
jedna je imala 45 mb i dosla je do 36 mb i stala s punjenjem i pohranio sam ju dok je pisalo 36 mb, istu tu sam skino sa skydrive na komp i imala je 45mb
ako kada downlodam tu stvar sa skydrive ima isti broj mb ko i orginalna onda zvuk mora biti jednak orginalu ili???
usporedio sam orginalnu stvar i onu sa skydrivea i zvuk je bio isti barem meni se cini mada mi je na kompu zvucna nikakva
el mogu ja i dalje tako sejvat ili moram cekati da se do kraja potpuno baterija napuni
(mučenje)
ako bi mogo ovako dalje sejvat bilo bi mi lakse to puno tako i puno prije bi bio gotov