View Single Post
Staro 17.08.2011., 08:40   #6
Dosta
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
Meni je pomoglo resetiranje explorera i hibernate mod:

1. Pokreni task manager (desni klik na taskbar->start task manager ili CTRL+ALT+delete->start task manager).

2. Ubij explorer.exe (pod tabom processes pronadjes explorer.exe, odabereš ga i opališ po end process)

3. Ponovno pokreni explorer.exe (u task manageru pod tabom applications ideš na new task i upišeš: "explorer.exe")

4. Kad ti se explorer u potpunosti podigne samo stavi laptop na hibernate (ne shutdown, ne sleep, već baš hibernate)

5. Nakon toga normalno upališ računalo i kreneš koristiti kao i normalno (ovo bi trebao napraviti samo jednom kad god ti nestane ikona, a onda radi normalno dosta vremena dok ne napravis neki glupi slijed akcija koje bi dovele da windowsi se zblesaju i maknu ikonu ponovno)

Čini se glupo (i ovo je glupi slijed akcija) i nemam pojma zašto radi, ali meni je pomoglo. Pronašao sam to bio na nekom forumu prije dosta vremena. Ako je kod tebe nešto lakši problem, probaj isto i sa zaključavanjem i odključavanjem taskbara (desni klik na taskbar i "lock the taskbar")...
Dosta je offline   Reply With Quote