View Single Post
Staro 16.08.2011., 21:50   #139
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Anphonic Pregled postova
Nije mi jasno kako možete tvrditi da će 8800GTS terat Skyrim na medium detaljima. Pa lijepo piše:

Ne piše 8800GT pod minimum bez razloga. Uostalom, pogledajte screenshote Obliviona i usporedite ih s Skyrimom, razlika je velika.
To sto publisheri napisu pod requirements mos obrisat macku o' rep.

Citiraj:
Kao drugo, optimiziranje igre za konzole je lakše tj. dobije se puno, puno bolji rezultat na slabijem hardware-u
Upravo zato ce igra raditi bez problema na starijem PC hardveru, zato sto se igra optimizira za 6g stari hardver.

Citiraj:
također je poznato da će verzija za konzole imati teksture manje rezolucije i opčenito lošiju grafiku. Znači, to što se Skyrim bude vrtio na konzolama ne znači da će biti nezahtjevan na PC-u, npr. Black Ops se vrtio na konzolama na 60fps-a, a na PC-u je imao žešćih problema s optimizacijom.
Naravno da svaka PC igra ima teksture vece rezolucije, no to nije znacajniji problem za PC graficke posto skoro svaka dolazi sa min 512mb rama i 4gb rama na samoj maticnoj.
Nije kao da skyrim dolazi sa nekim novim tehnologijama poput tessalationa, SSAA/FSAA ili napredne fizike pa da ce engine zahtjevati vise PC snage.

Kod Black Opsa je rijec o nezahtjevnoj igri koja je unistena losim kodom, tj lose je optimizirana i zato je stekala na vecini PCa (ne zato sto je grafika bila toliko napredna).

Po svim gameplay filmicima Skyrima dosad, nisam vidio nista sto bi pokazivalo da ce igra biti uber zahtjevna. Witcher 2 mi izgleda puno bolje a isao je bez problema na high detaljima na starijim konfama (ukljucujuci moju).
Ordem je offline   Reply With Quote