Citiraj:
Autor Sinac
Recimo da je mapa Sent Items u pregledu SMS-a odlična ako želiš vidjeti koje si sve poruke poslao prošlu subotu.
Samo otvaranje ili i editiranje?
OK, WM 6.5 to sve radi kroz Outlook.
Kursorske tipke su ti itekako korisne ako popunjavaš obrasce na internetu ili lokalno. Imam hrpu slučajeva gdje se trebam pomicati po jedno polje DOLJE i puno je elegantnije, lakše i brže stisnuti cursor down tipku jer ne mičem prste sa tipkovnice. TAB ne pomaže jer pomakne kursor jedno polje desno a ne ravno dolje.
Pratim, samo vidim da ne razumiješ poantu kursorskih tipki. A vidio bi je da moraš popuniti 25-30 polja i svaki puta stisnuti cursor down. Meni mobitel služi i za posao pa mi je zato važna takva funkcionalnost.
|
1. Je da, nemam pametnijeg posla nego gledat na mobitelu kome sam sve slao poruku tog i tog dana i u koliko sati. Otvorim last 5 conversations pa vidim, isti drek, meni nebitna opcija, mobitel koristim u poslovne svrhe, a tu je primarna funkcija razgovor, bilo bi vrlo nekulturno obavljati poslovnu korespondenciju sms-om u mojoj branši
2. Čitaj pozorno, prodao sam mobitel, nemam pojma kak se zvala aplikacija. Oboje je bilo moguće, open i edit.
3. I, šta sad, outlook je tvoj Bog bogova za syncanje or what? Meni je my phone explorer bolji kao prvo, a kao drugo outlook mi uopće nije instaliran na računalu, jer se koristim drugim softverom u tu svrhu.
4. Opet ti, kakve kursorske tipke, šta misliš da si ti jedini koji mobitel koristi za posao? Na 4.3" ekranu koji je dakle, touchscreen, ekran=tipkovnica, kakvo micanje prstiju sa tipkovnice, stisnem točno tamo gdje mi treba kursor. Šta bi mi značilo pomicanje kursorom na internet bankarstvu moje banke kad bi kursor down tipka značila pomicanje dolje, a meni treba slijedeće polje desno, što ne mogu dobit s kurs. right tipkom nego opet ili tabom ili pritiskom na taj dio ekrana. Eto, ti ne razumiješ šta ti ja hoću reći, got the point?
5. Nabacivanje ovih sense tridžabidža za wm, postavi si stvari ovako - stock android 2.3.4 na samsungu i stock wm, pa da vidimo konfigurabilnost korisniku sa default screenom i mogućnostima istoga
EOD od mene zbog ove izjave "Zanimljivo da od tebe dobijem i više i konkretnije informacije nego od ovih poklonika Androida..."
Momak, ne nisam poklonik androida nego gledam malo realnije od tebe sve to, neću počet sad s pričom tipa čiji je veći, nego da si pokrenuo nekakvu kvazi debatu, a ti si toliko uporan u tome da je wm savršen, da kakav god da ti se odgovor da, il ga ne uvažavaš ili ga pokušavaš protuargumentirati nekakvim besmislicama.
NHF, ali ajde ti prvo sebi kupi jedan pošteni samsung android, pošto je community za njih odličan, hardverski su jaki, pa si fino daj malo truda za upoznati android kako Bog zapovijeda, pa možemo nastaviti ovu konverzaciju; budući da vidim da samo nabadaš o androidu a nisi ni probao kak spada.
I'm off.