View Single Post
Staro 16.08.2011., 14:09   #375
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Mislim da je besmisleno sad slagati konfiguraciju(dakle novu, ne nadograđivanje) i uparivati 2 slabije grafe u crossfire ili SLI te sam isto mišljenja da je bolje uzeti jednu jaću sad pa ako se ukaže potreba za 1-2 god. onda ubosti još jednu takvu.Ali stavljanje 2 grafe u tom cjenocnom rangu mislim da je bespotrebno pogotovo što na rezi 22 ili 24" to i neće biti potrebno da bi se igralo sve na max. eventualno pokoja igra na "high" detaljima.U slučaju da netko sad želi nadograditi sistem glede jaće/bolje grafike i igranja(nešto sl. kao što imam pod "moj komp" pa da ubacim još jednu 5770) onda je stvar drugačija nego u ovom slučaju kad se sastavlja novi komp gdje je bolje tu lovu utrošiti ili na monitor ili na HDD ili memoriju.
Slaganje SLI-a ili crossfirea sa grafama nižeg razreda je bespotrebna npr. 5770,6770,450GTS i sl. modeli.Barem ja nebi i uvijek bi uzeo jednu ali vrijednu i manje mogućih problema.

@ konfa
Na kojoj će se to rezoluciji sve vrtiti tj. koliki je monitor, jer nisam vidio da si to naveo, au složenim konfiguracijama(prijedlozima) ga nitko nije uvrstio.
ECHO je offline   Reply With Quote