Mislim da je besmisleno sad slagati konfiguraciju(dakle novu, ne nadograđivanje) i uparivati 2 slabije grafe u crossfire ili SLI te sam isto mišljenja da je bolje uzeti jednu jaću sad pa ako se ukaže potreba za 1-2 god. onda ubosti još jednu takvu.Ali stavljanje 2 grafe u tom cjenocnom rangu mislim da je bespotrebno pogotovo što na rezi 22 ili 24" to i neće biti potrebno da bi se igralo sve na max. eventualno pokoja igra na "high" detaljima.U slučaju da netko sad želi nadograditi sistem glede jaće/bolje grafike i igranja(nešto sl. kao što imam pod "moj komp" pa da ubacim još jednu 5770) onda je stvar drugačija nego u ovom slučaju kad se sastavlja novi komp gdje je bolje tu lovu utrošiti ili na monitor ili na HDD ili memoriju.
Slaganje SLI-a ili crossfirea sa grafama nižeg razreda je bespotrebna npr. 5770,6770,450GTS i sl. modeli.Barem ja nebi i uvijek bi uzeo jednu ali vrijednu

i manje mogućih problema.
@ konfa
Na kojoj će se to rezoluciji sve vrtiti tj. koliki je monitor, jer nisam vidio da si to naveo, au složenim konfiguracijama(prijedlozima) ga nitko nije uvrstio.