Citiraj:
Autor jopis
Šta će mi inbox i sent items mapa kad je CIJELA konverzacija s nekim posložena u jedan topic i to jednostavno i pregledno da se vidi koji sms sam ja primio toj osobi a koji sam poslao, i kada. Dovoljno.
|
Recimo da je mapa Sent Items u pregledu SMS-a odlična ako želiš vidjeti koje si sve poruke poslao prošlu subotu.
Citiraj:
Autor jopis
Office app se ne sjećam kako se zvao ali je funkcionirao besprijekorno sa office 2003 dokumentima s računala.
|
Samo otvaranje ili i editiranje?
Citiraj:
Autor jopis
Editiranje kontakata sa računala se vrši sa desecima aplikacija, meni osobno najbolja je my phone explorer, jednostavna i ima sve što treba za tu funkciju..
|
OK, WM 6.5 to sve radi kroz Outlook.
Citiraj:
Autor jopis
Tipkovnica na galaxy s-u i na se x8 recimo, koje sam imao oba u isto vrijeme, nisu iste. Tako da, da, svaki proizvođač ima par svojih finesa tj znakova koje stavi u primarnu tipkovnicu. Drugo, opet inzistiraš na kursorskim tipkama na mobitelu sa npr 4" ekranom di je 100x jednostavnije stisnuti prstom željeni dio teksta a ne skrolat minutu dvije do njega sa nekakvim kvazi kursorskim tipkama, pa nije to komp, vraga mu.... Nije to rezistivni ekran pa stisneš pol ekrana odjednom i ni traga preciznosti, na kapacitativnom tam di stisneš tam ti stavi kursor, fala Bogu nakon 30+ touchscreen mobitela u vlasništvu vidim razliku između te dvije tehnologije, a i napredak istih.
|
Kursorske tipke su ti itekako korisne ako popunjavaš obrasce na internetu ili lokalno. Imam hrpu slučajeva gdje se trebam pomicati po jedno polje DOLJE i puno je elegantnije, lakše i brže stisnuti cursor down tipku jer ne mičem prste sa tipkovnice. TAB ne pomaže jer pomakne kursor jedno polje desno a ne ravno dolje.
Citiraj:
Autor jopis
Eto, argumentirao sam ti, mada ti baš ne pratiš moje argumentiranje (dio sa kursorskim tipkama), ali eto, nije mi teško

|
Pratim, samo vidim da ne razumiješ poantu kursorskih tipki. A vidio bi je da moraš popuniti 25-30 polja i svaki puta stisnuti cursor down. Meni mobitel služi i za posao pa mi je zato važna takva funkcionalnost.