Citiraj:
Autor Sinac
Ne znam koga sam to napadao, samo mi je malo glupo voditi raspravu bez argumenata ili argumentima dječjeg vrtića tipa "moj tata je jači od tvog tate". Ako sam ja napisao što mi je to bolje kod WM 6.5 i nabrojao KONKRETNE stvari, bilo bi OK isto tako nabrojati stvari koje su bolje kod Androida kao što si to i ti napravio. Ovako ispada da se svodi na konstatiranje a ne na konkretne primjere, kao da ja kažem da mi je Intel kralj među procesorima i ne navedem niti jednu jedinu tvrdnju koja bi to poduprla.
Sad si opet ti subjektivan. Isto to postoji na WM 6.5 uz napomenu da tamo imam i pregled Inbox i Sent Items mape koju još uvijek ne vidim i ne mogu otkriti na Nexusovom Androidu.
Koji Office Mobile? Onaj Documents To Go lite u kojem možeš otvarati ali ne i editirati dokumente ili OpenOffice Mobile u kojem možeš otvarati samo dokumente OpenOfficea?
Još nisam otkrio način kako editirati kontakte na računalu a da to nije kroz kontakte Gmaila.
Tipkovnica na Nexusu, uređaju koji isto tako izrađuje Samsung i koji košta brdo para izgleda OVAKO i ne vidim kursorske tipke. Znači li to da svaki uređaj na Androidu ima drugačiju  tipkovnicu?
Bit ću eventualno zadovoljan ako odgovoriš i na ove kontraargumente. 
|
Šta će mi inbox i sent items mapa kad je CIJELA konverzacija s nekim posložena u jedan topic i to jednostavno i pregledno da se vidi koji sms sam ja primio toj osobi a koji sam poslao, i kada. Dovoljno.
Office app se ne sjećam kako se zvao ali je funkcionirao besprijekorno sa office 2003 dokumentima s računala.
Editiranje kontakata sa računala se vrši sa desecima aplikacija, meni osobno najbolja je my phone explorer, jednostavna i ima sve što treba za tu funkciju.
Tipkovnica na galaxy s-u i na se x8 recimo, koje sam imao oba u isto vrijeme, nisu iste. Tako da, da, svaki proizvođač ima par svojih finesa tj znakova koje stavi u primarnu tipkovnicu. Drugo, opet inzistiraš na kursorskim tipkama na mobitelu sa npr 4" ekranom di je 100x jednostavnije stisnuti prstom željeni dio teksta a ne skrolat minutu dvije do njega sa nekakvim kvazi kursorskim tipkama, pa nije to komp, vraga mu.... Nije to rezistivni ekran pa stisneš pol ekrana odjednom i ni traga preciznosti, na kapacitativnom tam di stisneš tam ti stavi kursor, fala Bogu nakon 30+ touchscreen mobitela u vlasništvu vidim razliku između te dvije tehnologije, a i napredak istih.
Eto, argumentirao sam ti, mada ti baš ne pratiš moje argumentiranje (dio sa kursorskim tipkama), ali eto, nije mi teško