View Single Post
Staro 15.08.2011., 17:23   #18
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Ne znam koga sam to napadao, samo mi je malo glupo voditi raspravu bez argumenata ili argumentima dječjeg vrtića tipa "moj tata je jači od tvog tate". Ako sam ja napisao što mi je to bolje kod WM 6.5 i nabrojao KONKRETNE stvari, bilo bi OK isto tako nabrojati stvari koje su bolje kod Androida kao što si to i ti napravio. Ovako ispada da se svodi na konstatiranje a ne na konkretne primjere, kao da ja kažem da mi je Intel kralj među procesorima i ne navedem niti jednu jedinu tvrdnju koja bi to poduprla.

Sad si opet ti subjektivan. Isto to postoji na WM 6.5 uz napomenu da tamo imam i pregled Inbox i Sent Items mape koju još uvijek ne vidim i ne mogu otkriti na Nexusovom Androidu.

Koji Office Mobile? Onaj Documents To Go lite u kojem možeš otvarati ali ne i editirati dokumente ili OpenOffice Mobile u kojem možeš otvarati samo dokumente OpenOfficea?
Još nisam otkrio način kako editirati kontakte na računalu a da to nije kroz kontakte Gmaila.

Tipkovnica na Nexusu, uređaju koji isto tako izrađuje Samsung i koji košta brdo para izgleda OVAKO i ne vidim kursorske tipke. Znači li to da svaki uređaj na Androidu ima drugačiju tipkovnicu?

Bit ću eventualno zadovoljan ako odgovoriš i na ove kontraargumente.
Ovako mozemo do preksutra. Android je modabilan u svakom smislu, od tipkovnice pa do otvaranja i editiranja office dokumenata. Tipkovnica imas na marketu barem 10,necu ici dalje. Office programa imas brdo. Nexus android je po meni najgori jer je "GOL" i onda ljudi kao ti se pocnu zaliti da je pregol i to im smeta. Trenutno imam LG p500 i probao sam brdo androida i opet nisu isti sto se sucelja tice,meni se svidjaju neke stvari od LGA koji drugi nemaju itd itd.
Poanta u svemu tome je da Android mozes sloziti na taj nacin da imas tipkovnicu od Galaxy S,Imenik od LG Optimus One, i tako dalje,ako naravno imas volje malo vise vremena potrositi za prilagodbu. Ako nemas i ne svidja ti se Android kao sustav,uvijek moze na neki WM 6.5.5 i svi sretni.
Sve je stvar gusta, na ljudima je da kazu sta koji mobitel moze,ili OS,ali ne bi trebalo pretjerano objasnjavati nekome zasto je nesto bolje je je tu faktor kojeg ne mozes iz nikoga izbaciti. Subjektivnost.

S druge strane,u necemu se slazem s dosta korisnika Androida- nijedan Android uredjaj trenutno nije kompletan. ALi nije iOS, niti WM,a pogotovo Symbian ili WP7.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 15.08.2011. u 17:29.
spawn je offline   Reply With Quote