Citiraj:
Autor Alvin
Tko god ti je rekao da je TL594 za punjenje baterije.....bio je u pravu
Nije ga problem zamjenit, relativno je velik a i nožice su mu vidljive tako da može se i s običnom lemilicom, bilo koji servis mobitela bi to mogao napravit a ako se već ne nađeš mogu ti ja to napravit
|
Imam ja tu u Puli odličnog servisera, koji se zbilja kuži u sve te mikro pizdarije. On se složio sa mnom, i sa tobom, da je vjerojatno u pitanju taj "TL594", ali je rekao da mu nitko ne garantira da je ovaj zamjenski dobar. A i rekao je da, ako bi to išao raditi, štošta može poći po zlu, tako da bi on to radio na moju odgovornost. Iako je kao što i sam kažeš, poprilično velik čip, i ima velike nožice...
Hvala tebi na ponudi, zbilja, ali mislim da je rizik prevelik sa prčkanjem po matičnoj i stavljanjem novog čipa za koji mi nitko ne može garantirati da je ispravan, mislim da će ovaj moj laptop doživotno ostati desktop,

jer je i ovako prilično koristan.
BTW, treba netko bateriju za ovakav laptop, skupilo mi se ih 3 komada, i sve bi trebale biti dobre, a jedna je nova novcata kupljena na ebay-u... i doslovce jednom korištena.