View Single Post
Staro 15.08.2011., 14:16   #16
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Evo da samo priupitam onao kao laik glede bilo kakvih OS-eva na mobitelu(sad trenutno koristim mobitel Nokia 6210 Navy ali samo klasično korištenje poruke i sms, ostalo nisam koristio i gore imam samo garmin XT)znači totalni početnik kojem sve to izgleda jako komplicirano.Pošto bi sad uzeo neki novi/drugi uređaj može i polovan što bi mi bilo najbolje uzeti, a da mogu normalno koristiti(znači opet pozivi,sms, eventualno navigacija i poneki mail poslati/pročitati, poneka fotka onako za gušt) znači ništa preskupo cca 1.000k otprilike ili da opet uzmem s obzirom na potrebe neki klasični uređaj.Opčenito slabo koristim mobitel i računi su cca 70 - 80kn max. u prosjeku bez ikakvog internet prometa i sl. to nisam koristio nikada.Čitao sam dosta po forumima i ostao zbunjen s obzirom na preporuke,sugestije i prednosti/mane dotičnih uređaja koje svi imaju(Synbian,WM 6,6.5,Android,Bada OS).Znam da nemam neku veliku mogučnost biranja s obzirom na buđet ali...... nakon 3god, volio bi se malo ponoviti.Svejedno mi je da li je uređaj slajd,monoblok,sa tipkovnicom ili bez.Recimo da mi je najbitnija navigacija i kamera barem 5mpix. ostale stvari kao office i sl. programe, kao i surfanje na netu(imam komp) neću sigurno nikada koristiti.Znaći dilema je uzeti mobitel s kojim sustavom da bude najjednostavniji za ovo što trebam?

Hvala na savjetima i sorry ako sam trebao negdje dalje to pitati ali nisam htjeo otvarati novu temu s obzirom na ovu gdje je dosta toga već rećeno glede ova 2 OS-a.
ECHO je offline   Reply With Quote