Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Evo,meni je recimo jedna od prednosti pisanje poruke jednom rukom. WM5 mi to ne omogucava. Jedino HD2 sa sense suceljem ali rekao si da te ne zanimaju uredjaji pa taj HD2 nije ni bitan.
Vecina uredjaja na WM6 ima resistivni ekran, i to je ukomponirano sa WM suceljem na nacin da moras koristiti olovku. Olovka+Mobitel= Obje ruke. Nekom nije bitno,nekom je bitno.
Ne postoji bolji OS. Postoji samo hrpa ljudi i svaki ima svoje zelje i na kraju si kupi uredjaj koji mu pase..
|
Govorimo o WM 6.5, imam HD2 i to je "defaultni" OS na njemu, stavio sam Nexusov Android i iznenadio se kako je zapravo taj OS još uvijek nedorađen. Sense je nadogradnja sučelja, postoji pandan i na Androidu pa njega ne računam ni u plus ni u minus ni na jednom od ova dva OS-a makar mi je subjektivan osjećaj da je WM 6.5 + Sense daleko lakši i intuitivniji za korištenje nego što je Android + Sense, dakako naglasak stavljam na OS a ne na Sense.
Većina WM 6.5 uređaja ima kapacitivne ekrane, barem ono što sam ja susretao, za WM 6 si u pravu, ekrani su rezistivni.