View Single Post
Staro 15.08.2011., 13:05   #12
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Probo i HD2, i Xperiu X1 - daleko je to od Androida po meni... Stovise, od troje poznanika koji imaju HD2, svo troje stavili Android gore.

Zvuci mi ko onaj slucaj kad kupis Auto1, naviknes se ko pas na njega, onda zelis neki bolji, Auto2, sa 30% vise mogucnosti/snage/komforta/mjesta... al' ti se tesko naviknut pa se vratis na staro.

Meh... besmislena rasprava, ak ti je bolji WM6.5, ostani na WM6.5 dok ti Android ne "odraste"
Stvarno vas ne razumijem, "Android je bolji" i tu je kraj. Pa daj napiši dvije-tri konkretne stvari, napišeš cijeli pasus a da ne spomeneš niti jednu jedinu stvar po čemu je to Android bolji. Je li teško napisati: "Android mi je bolji jer prikazuje stanje baterije u postocima."???
Nije mi bila namjera startati ovaj thread da počnu prepucavanja nego me stvarno iznenadilo kako WM 6.5, kao OS koji je već zastario, ipak ima neke stvari bolje riješene nego taj super-mega-turbo-najnoviji-Android koji u nekim segmentima debelo zaostaje za WM 6.5. Govorim o samom OS-u, onom GUI-u kojim se svi služe po defaultu, da ne spominjem da se kao argument superiornosti Androida navode razne nadogradnje sistema kao da ih WM 6.5 nema.
Dakle, opet ponavljam pitanje - PO ČEMU KONKRETNO JE ANDROID KAO OS BOLJI OD WM 6.5? Ne pitam za dodatne programe, ne pitam za nadogradnje, ne pitam za uređaje. Svi znamo da je Android opskrbljeniji aplikacijama a opet vam ponavljam da mu tipkovnica nije ni do koljena onoj na WM 6.5 i da za poslovnu upotrebu itekako dobro dođe Office Mobile.
Sinac je offline   Reply With Quote