View Single Post
Staro 14.08.2011., 10:03   #344
srt
Registered User

Datum registracije: May 2011
ljudi nisam mislio izazvati svadju samo sam htio kupiti kuciste kako treba jer sad imam codegen brizu i to je totalno sranje od kucista instaliro sam u njega 3 x 120 mm vent i jedan od 92 mm a u njemu su temp iste kao da nisam nista instaliro ( kostalo je u ve-mila onda oko 500 kn vise manje koja kn) e sad nezelim ucinit istu pogresku
konfa u kompu je asus p6p67 pro, 2500k, dva hdd od 1tb, grafa 4870. 4gb ram 1600 xmp, e sad stvar je u tome kad podignem taktove proceosra temperature su oko 50°c
sto nije normalno u idle nacinu rada sa upaljenim xmp-om
mislim da cu to sve rijesiti sa novim boljim kucistem koje je prozracno odmosno bolje hladjeno
e ida napomenem na proc. je arctic cooling freezer 13 sto mislim da bi trebalo biti dovoljno da se ne pregrijav toliko u idle sa upaljenim xmp
i u to novo kuciste koje kupim mislim stavit jos jedan disk i zvucnu karticu malo bolju
i nadam se da cu sa instaliranim svim ventilatorima moci drzati sve bocne stranice zatvorene bez prevelike buke i zagrijavanja
e sad mislio sam kupiti cm 690 adv. II ako mi mozete potvrditi da ce to sve raditi kako treba
jos jednom oprostite na gnjavazi nezelim vas svadjati samo trazim pomoc jer 600 -700 kn nije malo para a nezelim ucini istu gresku
hvala svima
srt je offline   Reply With Quote