Smiri hormone i pristojno se ponašaj. A i ponekad bi bilo OK da probaš argumentirano (na bilo kaj) odgovorit bez da počneš izmišljavati i bacati neke prodane primjerke konzola za koje nitko nije pitao. Kaj da ti ja sad odgovorim da je samo u 2010. prodano 340-360 miljuna računala? Nema smisla i nevažan je podatak!
Ti si počeo raspravu jer si morao gluposti početi pričati o tome kako nije istina da na PC-u dobivaš bolji gaming experienec (što je istina). Nitko nije pričao o nikakvim prodanim primjercima i ja nisam apsolutno nigdje rekao da je notorna glupost kupiti konzolu. Dapače. Tržište postoji, ~200 miljuna ljudi koji su kupili konzole ove generacije (bez portabilnih) to pokazuje. Dal mislim da je pametno kupiti next gen konzolu kada tek izađe. Da, mislim da tada ima najveću vrijednost kaj se tiče bang for buck naspram PC-a. Da li mislim (osobno) da se isplati kupiti konzolu staru preko 5 godina i spojiti ju na 32"> LCD/plazmu sa full HD/ HD Ready rezolucijom. Mislim da se ne isplati pokraj PC-a jer buš na PC-u (izuzev nekoliko dobrih ekskluzivnih naslova i par katastrofalnih portova) dobio bolji gaming experience (čitaj bolji framerate i bolju grafiku). O svim ostalim blagodatima i prednostima PC-a nisam pričao jer ovdje govorimo striktno o igranju igrica.
Cijela rasprava je počela zato jer sam ja lijepo "objasnio" jednom korisniku (koji je prešao sa i7 i gtx 480 na prek 5 godina stari xbox) zašto nije zadovoljan sa grafikom na konzoli. Toliko od mene u ovoj temi! Idem gledati nešto, a sutra igrati PES na svojoj metarskoj full HD plazmi sa hrpom joysticka i boljom grafikom nego da sam spojio plejku ili xbox jer pokrećem sve sa svog gaming HTPC-a.