Citiraj:
Autor Miki3
Ajme paralele. Pa bend ne izgubi glas, osim ako počmu radit sranja. Mirko je izgubio ono što istinskog borca gura (to je ima prije), želja za pobjedom iznad svega.
Pa i ostali sportaši to rade, naravno da im je to normalno. Ali radi treninga ne moraju nastavit profesionalno. Koji k je ulazio u sabor ako mu nije do neke money money motivacije? Ostali borci isto treniraju, ako su izgubili borbu papa, nema tu još ću par pa kako bude. Mislim može se on borit i zarađivat lovu, ali po meni nema smisla nekog jer je dosta velikih stvari napravio u karijeri i promociji naše male zemlje. Bolje bi bilo da traži nove talente kojih stvarno ima, i da malo upregne svoje veze u njihovu promociju 
|
PA bend ne izgubi glas, ali izgubi inspiraciju i počnu se ponavljati

(nije ni mirko izgubio mišiće nego praktičan način da ih koristi)
Ajmo na drugu. Tvorac Minecrafta. Zaradio je milijune i milijune dolara na igri.
Zašto još uvijek radi na njoj? Da bi zaradio još milijuna? Moguće, ali malo vjerojatno.
Radi na njoj jer mu je to strast i jer to ZNA. I čak i kad igra postane smeće, on je neće ugasit i reć "hebe mi se idem kupih Bahame", nego će vjerojatno još radit na njoj. Ne zbog para.
I kao što sam rekao, nije važno što tebi ima ili nema smisla. Njegovom tijelu jedino ima smisla vježbati i testirati se protiv drugih protivnika, makar neuspješno. To je ono što zna.