View Single Post
Staro 12.08.2011., 10:14   #873
Miki3
Premium

Miki3's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Nabroji 10 bendova koji su odstupili na vrhuncu slave.
Teško, jel tako?
Ajme paralele. Pa bend ne izgubi glas, osim ako počmu radit sranja. Mirko je izgubio ono što istinskog borca gura (to je ima prije), želja za pobjedom iznad svega.
Citiraj:
Mirko CroCop cijeli život, ali CIJELI život lupa vreće, trči i skače oko kuće. CIJELI ŽIVOT. Ne zna ništa drugo raditi. Može probati ovo ili ono, ali od početka svog života, njegovom mozgu je NAJPRIRODNIJE lupati vreće.
To što on više nema reflekse i glad kao nekada nema veze s njegovim primarnim strastima. Blesav si ako misliš da on vježba radi para. On vježba jer to radi cijeli život, kao što ti doručkuješ.
Borba je samo normalan nastavak toga.
I čak i da se ne zna više tuć kao prije, njega to vuče makar toga ne bio svjestan.
To je uostalom odlika pravog borca, volja i determiniranost. Većina ih danas vježba 12 tjedana prije borbe, a ostalo vrijeme se zafrkavaju s obitelji i malo paze na prehranu. Mirko dan danas svaki dan vježba (to ne mora značit da je ispravno, ali dočarava stanje duha).
Drugim riječima, dok njemu netko ne stvori neku traumu, slomi nogu, nešto mu se dogodi obitelji (nedaj bože, ofkors), on će nastaviti vježbati.
Već je 3 puta rekao da se prestaje boriti. Misliš da je lagao da privuče publiku? Ja sam siguran da je on to tada i mislio. Ali dođeš doma... i šta ćeš?
Utege u ruke i ajmo
To što on više nije toliko dobar njegovom mozgu ne igra ama baš nikakvu ulogu u vježbanju/borenju.
Pa i ostali sportaši to rade, naravno da im je to normalno. Ali radi treninga ne moraju nastavit profesionalno. Koji k je ulazio u sabor ako mu nije do neke money money motivacije? Ostali borci isto treniraju, ako su izgubili borbu papa, nema tu još ću par pa kako bude. Mislim može se on borit i zarađivat lovu, ali po meni nema smisla nekog jer je dosta velikih stvari napravio u karijeri i promociji naše male zemlje. Bolje bi bilo da traži nove talente kojih stvarno ima, i da malo upregne svoje veze u njihovu promociju
Miki3 je offline   Reply With Quote