Citiraj:
Autor Baja 001
Mislin da je prvih par borbi bilo ~300k + bonusi $. Kasnije su mu valjda srizali.
@Router
Nekima je bitan ugled, ne samo lova ali ako ga veseli 
|
Baja, mislim da se nitko ne spori da Mirko nije što je nekad bio.
Ali ajde gledaj s ove strane, da si postigao nešto puno u životu, možda bi više blagonaklono gledao na čovjeka.
Nabroji 10 bendova koji su odstupili na vrhuncu slave.
Teško, jel tako?
Mirko CroCop cijeli život, ali CIJELI život lupa vreće, trči i skače oko kuće. CIJELI ŽIVOT. Ne zna ništa drugo raditi. Može probati ovo ili ono, ali od početka svog života, njegovom mozgu je NAJPRIRODNIJE lupati vreće.
To što on više nema reflekse i glad kao nekada nema veze s njegovim primarnim strastima. Blesav si ako misliš da on vježba radi para. On vježba jer to radi cijeli život, kao što ti doručkuješ.
Borba je samo normalan nastavak toga.
I čak i da se ne zna više tuć kao prije, njega to vuče makar toga ne bio svjestan.
To je uostalom odlika pravog borca, volja i determiniranost. Većina ih danas vježba 12 tjedana prije borbe, a ostalo vrijeme se zafrkavaju s obitelji i malo paze na prehranu. Mirko dan danas svaki dan vježba (to ne mora značit da je ispravno, ali dočarava stanje duha).
Drugim riječima, dok njemu netko ne stvori neku traumu, slomi nogu, nešto mu se dogodi obitelji (nedaj bože, ofkors), on će nastaviti vježbati.
Već je 3 puta rekao da se prestaje boriti. Misliš da je lagao da privuče publiku? Ja sam siguran da je on to tada i mislio. Ali dođeš doma... i šta ćeš?
Utege u ruke i ajmo

To što on više nije toliko dobar njegovom mozgu ne igra ama baš nikakvu ulogu u vježbanju/borenju.