Otvara se nepotrebna rasprava po ko zna koji put.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ne znam o kakvim ti softverskim problemima pričaš. 99% igara radi out of the box.
|
Ma je kako da ne, eto svaki PC od svakog korisnika je isti, sa istim komponentama, i istim softverom pa će i SVAKA igrati raditi jednako, out of the box :facepalm:
I kao ne znaš kakvi softverki problemi... čitaj malo topice u podforumu igre pa će ti biti jasnije.
Citiraj:
PC je ovdje direktni pobjednik.
|
lol, pobjednik u čemu, grafici?
PC je sa ovom novom generacijom konzola direktan gubitnik.
Igre se prvo rade za konzole pa PC dobiva portove, u 99% slučajeva nedovoljno optimizirne - pametnom dosta ko je tu primaran u gaming svijetu.
Citiraj:
Ali da je konzola bolji odabir za igranje pogotovo sada jednostavno nije istina.
|
Bio bolji odabir uvijek i bit će, to je bar jasno.
Uvalit se u fotelju ispred ogromnog TV-a, upalit konzolu jednom tipkom i započet igranje - neprocjenjivo.
Citiraj:
Autor Guls
Ne serem po konzolama (i tražim malo kulture jel, ko da te konzola dojila), ništa ne isključuje imanje jednog i drugog, samo uključuje imanje mozga kako bi vidio što ti se isplati.
|
Bože dragi, nema tu isplativosti, konzolu kupuješ ako te takav pristup igrama i igranju zanima više od onog na PC-u.
Daj više shvati pojam casual igrača koji se ne želi baviti tehničkim stvarima, instalacijom, zahtjevima pojednih igara i nadogradnjom PC-a da bi se igrale nove igre pogrbljen za stolom.
Citiraj:
Ja opet velim, kada će (a hoće) izaći neka konzola koja će meni omogućiti komfor koji sam tražio, ja ću ju kupiti. A dotad je to samo obična play kutija koja nije dovoljno razvijena.
|
Vao, shvati si da je to play kutija - čestitam.
I dobro ajd više rekao si svoje, ne zanimaju te konzole, pusti da se ljudi na njima igraju bez tvojih intervencija o isplativosti, svako sam zna šta mu se isplati.