View Single Post
Staro 11.08.2011., 19:01   #75
Mad_Duke
Guest

Sorry, ali usporedba konzole naspram PC-a kao gaming platforme je legitimna skroz. Nema tu neke filozofije. Uređaj kao uređaj sa X mogućnosti. (na žalost sa malo mjesta za moddere ali kaj to je druga priča) Ne znam o kakvim ti softverskim problemima pričaš. 99% igara radi out of the box. To kaj PC populacija ima više headrooma da upogoni dotičnu igru da dela još bolje nego što dela iz kutije je drugi par rukava i ta mogućnost je samo plus (isto kao što je na android telefonu mogućnost rootanja uvijek plus nevezano kaj je neće većina populacije koristiti). Kaj se tice par ekskluzivnih naslova. Pih, koga briga.... Otoci u moru igara.

PC je ovdje direktni pobjednik. Jedini put kada možda nije jest kada tek izađe najnovija konzola (primjer PS3 kad je izašao) jer u tom trenutku recimo Sony gubi na svakoj prodanoj konzoli baš da bi bio dugoročno konkurentniji. PS3 je također prodan u mnogim primjercima upravo zbog bluray playbacka pošto je dotična konzola koštala koliko i običan bluray linijski player svojevremeno. Bang for buck je svetinja. Ako nekom toliko teško instalirati igru, ovo, ono. Ako ima malog klinca pa mu je mašina za odgoj konzola jer ju i sporije dijete od 5 godina može upaliti samo to je njegov odabir. Ali da je konzola bolji odabir za igranje pogotovo sada jednostavno nije istina.

Ali sada sa PC-em već idemo u offtopic pošto je tema koja "konzola". Ja sam spomenuo komp u prijašnjem postu samo zato kaj se dotični žalio na kvalitetu grafike pa sam rekao da je to nikaj čudno. Pogotovo kaj je sadašnja generacija zamišljena da se igra na starim telkačima. To kaj je upala u razdoblje masovnog prelaza na HD Ready i više nego su očekivali Full HD je druga stvar. Kad tad bu im se isto dogodilo sa prelaskom na neki Quad HD :P hehehe
  Reply With Quote