Malo neugodno iskustvo u SOPHOSlabu...
Kupio konzolu prije par dana, odlucio danas da mi se ne isplati jer cu premalo igrat i da vise nemam zelje za igranjem bilo cega, pogotovo ne na konzoli. Kupio sam ju zapravo da krenem malo igrat nakon dvije godine neigranja apsolutno niceg, no jednostavno me proslo.
Danas odlucim nazvat SophosLab i pitat da li bi mozda htjeli vratiti novce (Links mi je jednom uredno vratio novce za plocu koja mi nije pasala). Ljubazan covjek se javio i reko nema problema, donesi nam konzolu na Jarun, pogledat cemo je i vratit ti novce na sto sam se iznenadio. Reko odlicno, bas su susretljivi i odnesem im konzolu, oni je pogledaju i kazu sve ok, al nemamo novaca ovdje, odi u Garden Mall di si je kupio i tamo ce ti dat novce - daju mi racun. Na to odlican i ljubazan prodavac u Garden Mallu kaze da ne moze dat novce samo na temelju toga sto su ovi u servisu tako rekli, preko telefona i ja ga razumijem. On je uporan i zove ih, a oni mijenjaju pricu i govore njemu da ne smije dat novce i da mi moze dat jedino novu konzolu. I onda mi je dao novu konzolu.
Sad moram na trznicu sa tom novom konzolom. -.-
Taman se ponadas da ce ti izac u susret, makar ne moraju to napravit a onda te ovako zaj... Mogli su odmah rec nista od novaca i ne bi bilo nikakvih problema.