Citiraj:
Autor Guls
PC je druga stvar, ok, ali em vrti igre bolje od konzola, em štošta možeš raditi na njemu što na konzoli ne možeš. A cijena je tu negdje. Razvijenosti nema, o tome ti pričam. Firma žive na staroj slavi, bacaju stare komade hardvera unutra, grafika je neoptimizirana, opcija je premalo. Ne govorim ovo kao okorjeli kompjuteraš, nego jednostavno uspoređujem dva (možda različita) svijeta.
|
Ti si s tim svojim uspoređivanjem stvarno fulao cijelu filozofiju konzola.
Čemu uopće uspoređivanje konzole s PC-em? Mislim, ne kužim šta pokušavaš dokazat? Da je multifunkcionalni PC sa bezbroj mogućnosti bolja opcija? No shit sherlock.
Konzola je napravljena za kežual igrače po sistemu plug-and-play.
Upališ konzolu, ubaciš igru i ništa te drugo ne zanima.
Kakvi operativni sustavi, driver, patchevi, nadogradnje, nekompatibilnost ovog-onog i sto drugih sranja.
Otvori samo podforum 'softverski problemi' pa čitaj muke isusove da bi se upogonila određena igra na određenom PC-u.
Te šteka, te izbacuje, te neće ovo te neće ono, napate se i oni koji se kuže u PC, a di neće neki amateri.
Za takve je stvorena konzola kojoj je primarna namjena igranje, multimedijalne mogućnosti su tu samo dodatak.
A to što ti očekuješ od konzole da ti bude HD media player, internet browser, da prati PC sa grafikom, da se baviš piratlukom i igraš online - to su nebuloze.
Zato daj nemoj više uspoređivat te dvije platforme, kao da imanje jednog isključuje kupovinu onog drugog, ono, imam auto ne treba mi bicikl.