Citiraj:
Autor Guls
Ha gle, ovo što sam postao sam dobio kao informaciju iz firme koja kod nas dila te uređaje i ugrađuje modifikacije. Mogu dati i ime i prezime čovjeka, pa onda neka on bude taj koji pogrešno razmišlja.
Ja nisam vidio da ljudi koji imaju crackanu konzolu idu na net. Baš zato jer riskiraju ban. Znači na net - ne možeš. To je kao da voziš neregistrirani auto. Kad te ćope, gotov si. Znači - ne možeš. Osim ako tatek kupi konzolu i nije tvoja lova, pa te boli briga.
Također, nisam vidio da se novi xbox može crackati. ?
Nije da nama fali puno toga, nego su nam cijene previsoke, a brzine premale. Kad mi brat veli da u Dubaiju osnovni paketi za par dirhama prelaze 20mbps, o čemu mi ovdje razgovaramo?
Kupiš konzolu za 3000kn + kupiš par igara za 2000kn + dodatni joystick za 500kn + 600kn za godišnju pretplatu na korištenje servisa + plaćanje net usluga...
To su prevelike cifre za prosječnog korisnika.
|
Bavim se takoder time, pa znam o cem pricam
Idu, naravno da postoji mogucnost bana, ali dosad ga nitko ko se je pridrzavao uputa nije dobio, samo sto naravno, nitko ti nece ni garantirati da ga nece dobiti, ali isto tako kazem ti, ako se drzis upustva, prezivjet ces puno toga. Ja osobno sam prezivio 2 serije banova ( citaj 2.godine ).
Sto se novog x360 tiče, serija napravljena do 7mjeseca 2010 se moze modificirati, dok se za ostale mora cekati da prode beta testiranje ( koje vec traje mjesec dana pobogu :S ).
Sto se cijena tice, tu se slazem, ali to ne znaci da je konzola losa, vec da je stanje u drzavi lose. No ostavimo to za neke druge teme.
Ali kao sto rekoh, neznam sta ti ocekujes, jer lijepo si naveo primjer, vozis se sa neregistriranim autom i cope te, naravno zato sto to nesmijes. Ko sto nesmijes sa modificiranom konzolom na internet... Jer modifikacija se kao takva nikad nece priznat legalna, jer kazem, rijetki su ti koji je koriste u legalne svrhe.