Ili uzastopni spam ponavljanjem istog pitanja, a koje spada u kategoriju "postavljeno i odgovoreno 100 puta".
Forum funkcionira kao i svaki drugi koji drži do sebe i svojih članova, na neki način štiteći ipak većinu forumaša koji su tu godinama, od istih tema, istih pitanja i istih odgovora.
Da - da bi forum funkcionirao, mora postojati svjež upliv novih tema i pitanja, a samim time i novih članova. Većina njih/vas bez problema prođe taj prvi dio uključivanja u forum, naravno ako su imalo razumni, koriste tražilicu i došli su ovdje s namjerom da nešto nauče, pročitaju, pitaju i isto tako odgovore drugima. Možda ne odmah, ali kasnije sigurno...
Uredništvo portala u čiju nadležnost spada i forum donijelo je takve odluke, postavilo moderatore da ih sprovode u djelo i to se neće mijenjati. Pa makar to značilo manje članova ili što god takve stvari i odluke donesu sa sobom. No, dugogodišnja administracija ovog portala uvjerila je mene, kao i ostatak uredništva, da je to ispravan put i da se isplati forsirati ovakva pravila.
Postoji dovoljno foruma na kojima je dozvoljeno sve i svašta, ovdje (bar dok sam ja iza toga) to jednostavno ne funkcionira. Stoga, umjesto otvaranja ovakvih i sličnih tema u pokušaju da se izborite za nekakvu demokraciju ili što već, uzmite si malo vremena, pretražite i proučite forum, pogledajte kako ostali otvaraju teme i na koji način formuliraju pitanja i komentare i siguran sam da ćete s vremenom cijeniti ovakav način moderiranja foruma, kao i rad moderatora koji svojim vremenom i znanjem stoje iza toga.
I da, jedini komentar koji ti je obrisan je onaj na youtube temi, s klipom neprimjerenim ovom forumu, tako da stvarno ne vidim čemu panika