Citiraj:
Autor Latz
je, u pravu si .... lapsus
imao sam potpuno crnu pozadinu pa je bio jako uočljiv, ali promijenit cu to, možda prestat gasit svjetlo navecer u sobi pa nit ću oči zgubit nit će se uopce kužit ...
i usput - iznenadio sam se koliko mi je nevidljiv response time od 8ms - kako je ghosting minimalan kod U2311H izgleda mi potpuno isto kao i na T220 koji ima deklarirani response od 2ms - probao sa BC2 ...
|
Taj glow je jedina mana, al ne samo ovog monitora, nego općenito IPS tehnologije. Na mom monitoru valjda nije tolko jako izražena pa mi ni ne smeta u 99% slučajeva...jako rijetko gledam crne pozadine jer uživam u bojama ovog monitora.
A priče oko 2ms vs 8ms su ionak marketinške bedastoće. Da su na Dell stavili 2ms u specifikacije nitko nebi progovorio ni riječi o tome niti primjetio razliku. A čim je 8ms odma neki specijalci uviđaju da je Dell neznam kolko spor. A zaboravljaju da je input lag monitora od 2ms isti ko i kod Dell-a pa niti zato nema neke razlike...a mislim i da su odavno prošla vremena da monitori imaju prespori odziv i sve kaj je ispod 10-12ms ljudsko oko ionak ne skuži. A i upitno je da li ti Samsung TN-ci imaju te 2ms. Mislim nebreš znati da li imaju 2, 5 ili 8ms, a ovi mogu napisati svašta u specifikacije.