View Single Post
Staro 10.08.2011., 09:16   #352
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Latz Pregled postova
je, u pravu si .... lapsus

imao sam potpuno crnu pozadinu pa je bio jako uočljiv, ali promijenit cu to, možda prestat gasit svjetlo navecer u sobi pa nit ću oči zgubit nit će se uopce kužit ...

i usput - iznenadio sam se koliko mi je nevidljiv response time od 8ms - kako je ghosting minimalan kod U2311H izgleda mi potpuno isto kao i na T220 koji ima deklarirani response od 2ms - probao sa BC2 ...
Taj glow je jedina mana, al ne samo ovog monitora, nego općenito IPS tehnologije. Na mom monitoru valjda nije tolko jako izražena pa mi ni ne smeta u 99% slučajeva...jako rijetko gledam crne pozadine jer uživam u bojama ovog monitora.

A priče oko 2ms vs 8ms su ionak marketinške bedastoće. Da su na Dell stavili 2ms u specifikacije nitko nebi progovorio ni riječi o tome niti primjetio razliku. A čim je 8ms odma neki specijalci uviđaju da je Dell neznam kolko spor. A zaboravljaju da je input lag monitora od 2ms isti ko i kod Dell-a pa niti zato nema neke razlike...a mislim i da su odavno prošla vremena da monitori imaju prespori odziv i sve kaj je ispod 10-12ms ljudsko oko ionak ne skuži. A i upitno je da li ti Samsung TN-ci imaju te 2ms. Mislim nebreš znati da li imaju 2, 5 ili 8ms, a ovi mogu napisati svašta u specifikacije.
TheBEaST je offline   Reply With Quote