View Single Post
Staro 10.08.2011., 01:42   #2858
Tomy B.
Premium
Moj komp

Tomy B.'s Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Ovo je zbilja već gadljivo postalo- ne znaš tko je gori...ekipa kojoj se ne čita par zadnjih stranica ili ovi sektaši iz Samsunga...
Jamstva nema, "najboljega" nema, previše je varijabli u igri i tehnologija je očito nezrela da bi se kao cjelina bezgrešno ponašala poput kakve prže koju uštekaš i zaboraviš...da skratim: 'oćeš SSD? spremi se na izvjesne probleme, od kojih ćeš za 50% najvjerovatnije biti kriv ti sam, tim prije ako ti je to prvi SSD sa kojim se susrećeš u RL. Nema j..... šanse da ti netko zaviri u kuglu i prorekne koji model na baš tvojoj konfi, baš na tvome setup-u, besprijekorno radi...

Sorry mod, ali malo je ovako obezglavljenih threadova kao što je ovaj...fanbojevi i ljenčuge 99%.

Mislim kome ja da objašnjavam (čitaj: tupim, dosađujem, budem naporan do bola) i zašto da dokazujem da ja nemam više ama baš nikakvih problema sa OCZ-om, već oho-ho vremena, a lap mi odradi sati i sati svakodnevno, i to baš omraženi Intel/SB?
Pa opet mi ne pada na pamet bezuvjetno preporučivati nekome kako je baš Solid3 "The One"...(ili Callisto u drugome stroju na x48 chipsetu, doslovno 0(nula) problema od prvoga dana).

Previše pasa lovi svoj rep ovdje.
... ili ovi koji ne žele prihvatiti jasne činjenice gdje se jasno vidi zašto
Samsung. NHF

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
A da onda netko od vas napravi kratki recap i stavi u prvi post? Činjenica je da search nekad ne dela baš najbolje kada treba naći nešto u temi koja ima 100+ stranica! Pogotovo kada tema obuhvaća toliko uređaja (nešto kao što je bilo sa TV temom svojevremeno)
Ova tema obuhvaća tek nekoliko uređaja: Samsung, Intel, SandForce, Marvell i još par koji se kod nas slabo kupuju.

Pošteni trgovci: .1. .2. .3.
Tomy B. je offline