Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 09.08.2011., 14:54   #519
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
E vidiš, meni samo smeta što se govori "promijenio se model proizvodnje i distribucije". Nije se promijenio sam od sebe, promijenile su ga kompanije, CILJANO. S tihom podrškom igrača poput nas koji nisu previše izražavali nezadovoljstvo.
mislim da su vise utjecaja imali sami igraci (ugl konzolasi) nego developeri

vecina gejmera od igara danas ocekuje nekakav multiplayer support
developeri/publisheri vidjeli da ima love u tome i sad to trpaju u svaku igru

Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Ovo za Multi nisam siguran, D2 multi sam igrao malo i u početku, kasnije samo SP ili Hamachi. Ali na linkanoj stranici s početka rasprave tip iz Diabla jasno govori kako su SP i MP likovi u D2 bili odvojeni, i kako je jedan od razloga zašto su odlučili sve staviti na net upravo kako bi sad mogao SP lika prebaciti u MP.
mozda su i odvojeni, sad sam se sjetio da ne igram preko bneta (mozda je tamo drugacije) nego ugl ja sam hostam igre

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
@Ordem
Oprosti, ali kakve su to gluposti? Kakve veze imaju cheateri as SP-om? Zar je tako teško napraviti mogućnost igranja SP-a bez interenta? Meni osobno nije neka hića da bi baš morao svog lika koristiti na net-u u isto vrijeme kao i u SP-u.

Poanta je da su mogli ostaviti dva načina napredovanja. Online gdje možeš igrati istog charactera u SP-u i MP-u. Offline gdje koristiš charactera samo u SP-u i zbog velikih bojazni da ne bi cheatao ne možeš ga importat u MP.
ha mogli su ali nisu
ocito su htjeli da u svakom trenutku mozes portat svog lika u multiplayer umjesto da se zasebno patis i u SP i u MP i grindas duplo..

jos kad uzmes u obzir da svakog lika mozes dodatno customizirati (banneri, avatari, sta li vec ne)..

Citiraj:
Što se tiče stava "ako ne želiš ne moraš kupiti". Kupac je taj koji je u pravu, a većina kupaca je ta koja treba vršiti pritisak na proizvođača proizvoda (bilo koje vrste) ako im se nešto ne sviđa.
naravno da je kupac taj koji je u pravu
ali isto tako developeri i publisheri mogu napraviti igru kakvu god oni hoce
pa nek si oni misle hoce li se prodavati dobro ili ne.. ulazu vlastiti novac u tu igru.

Citiraj:
Zato obožavam ID Software sa igrama tipa Quake 3. Dodjem, instaliram igru i mogu svoj CD spremiti u kutiju pošto igra ne treba njega da bude u driveu da se pokrene. Tako bi trebalo biti sa svime. Također mogu igrati offline do mile volje, a ako se spajam na net imam PB koji se brine o cheaterima. Ali dobro, tu nema iteme pa neka naprave dva potpuno drugačija charactera za offline i online igru.
quake 3 je izasao prije 13g kad su crackovi jos uvijek ugl bili nepoznanica i igre nisu dolazile sa zastitom posto je rijetko tko i imao net
PB je 3rd party software koji ne moze nikad biti toliko dobar kao zastita od samog proizvodjaca igre i support koji taj proizvodjac igre nudi preko patcheva
PB je imao dosta svojih mana i bio je daleko od savrsenog proizvoda

Citiraj:
Znam da bum prešao Diablo kad izađe i ako je dobar znam da ću ga igrati na moru sljedeće godine preko dana. Preko dana kada nemam kaj drugo za raditi (između kupanja). Ja hoću igrati na moru Diablo offline i to je to!
doista ne znam u cemu je toliki problem danas sa igrama koje traze pristup netu (osim kod igraca koji ne zele platiti igru pa se moraju oslanjati na crackove)

cijeli bozji dan sam spojen na net preko DSLa
ako ce mi se neka igra nakaciti na net boli me..

a i to da na putovanjima sad ljudima treba d3 fix mi je fascinatno

kao prvo
- da tih nekoliko dana ne mozes izdrzati bez odredjene igre (ono, nijedna druga igra, nego samo ta)
kao drugo
- da nemas nikakav pristup netu na moru
i kao trece
- da uopce netko igra igre na moru (ili je opcenito za kompom duzi period vremena)

cinjenica jest, da je buducnost igara u cloud computingu (kao i svega ostalog)
uskoro ce ti za bilo koju sitnicu trebati internet
zaliti se sada kad je on dostupan na svakom koraku nema smisla

radje bi dobar proizvod koji radi, a pritom trazi nesto od mene, nego proizvod koji je srot a pritom ti daje potpunu slobodu
Ordem je offline   Reply With Quote