@Ordem
Oprosti, ali kakve su to gluposti? Kakve veze imaju cheateri as SP-om? Zar je tako teško napraviti mogućnost igranja SP-a bez interenta? Meni osobno nije neka hića da bi baš morao svog lika koristiti na net-u u isto vrijeme kao i u SP-u.
Poanta je da su mogli ostaviti dva načina napredovanja. Online gdje možeš igrati istog charactera u SP-u i MP-u. Offline gdje koristiš charactera samo u SP-u i zbog velikih bojazni da ne bi cheatao ne možeš ga importat u MP.
-
Što se tiče stava "ako ne želiš ne moraš kupiti". Kupac je taj koji je u pravu, a većina kupaca je ta koja treba vršiti pritisak na proizvođača proizvoda (bilo koje vrste) ako im se nešto ne sviđa. Zato obožavam ID Software sa igrama tipa Quake 3. Dodjem, instaliram igru i mogu svoj CD spremiti u kutiju pošto igra ne treba njega da bude u driveu da se pokrene. Tako bi trebalo biti sa svime. Također mogu igrati offline do mile volje, a ako se spajam na net imam PB koji se brine o cheaterima. Ali dobro, tu nema iteme pa neka naprave dva potpuno drugačija charactera za offline i online igru.
Znam da bum prešao Diablo kad izađe i ako je dobar znam da ću ga igrati na moru sljedeće godine preko dana. Preko dana kada nemam kaj drugo za raditi (između kupanja). Ja hoću igrati na moru Diablo offline i to je to!